Pokermatch Bonus Code: як користуватись?

0
369

Pokermatch Bonus Code є одним з способів збільшити розміру бонусу при активації бонусної пропозиції, та отримати у якості заохочення квитки на віндфол-турнір. Різні бонус-коди використовуються для активації миттєвих та відіграних бонусів

Pokermatch Bonus Code: як користуватись?

Бонус-код Pokermatch є ефективним і дієвим способом регулювання розміру бонусу, якщо йдеться про активацію бонусної пропозиції від Pokermatch. На сайті Pokermatch розрізняють два види бонус-кодів, які мають відношення до миттєвого або ж бонусу, який потрібно відіграти.

Щоб отримати Pokermatch bonus code, та скористатись перевагами бонус-коду, що пропонують на сайті Pokermatch, потрібно пройти швидку процедуру реєстрації. Коли процедура реєстрації залишилась позаду, можна переходити до поповнення ігрового рахунку та введення потрібного бонус-коду.

Бонус-код для миттєвого бонусу

У разі поповнення ігрового рахунку на суму від 250 до 25 000 UAH, або ж від 10 USD до 1 000 USD, потрібно скористатись бонус-кодом з позначенням Free. На сайті Pokermatch доступні бонус-коди від Free250 до Free25000. Звісно ж, бонус-код Free25000 має найбільше переваг для нових користувачів, та не кожен може собі дозволити внести на ігровий рахунок суму у розмірі 25 000 UAH або ж 1000 USD. Тому максимального розміру бонуси орієнтовані на хайроллерів, які звикли грати й вигравати чималі суми.

ЧИТАТЬ ТАКЖЕ:  Какие букмекеры дают фрибеты: каковы правила их использования и получения

Який же розмір бонусу може отримати користувач, який щойно зареєструвався на сайті Pokermatch? Розмір бонусу складе від 35 UAH до 3 400 UAH. Крім грошових коштів, зареєстрований користувач отримує у якості заохочення ще квитки на віндфол-турнір і турнірні гривні. При введенні бонус-кода Free25000 у користувача є змога отримати 25 000 турнірних гривень.

Відіграний бонус

Зареєстровані користувачі Pokermatch можуть стати власниками не тільки миттєвого, але й відіграного бонусу. Відіграний бонус зачисляється частинами тільки тому, що розмір бонусу є досить великим.

Для отримання відіграного бонусу потрібного поповнити рахунок на суму від 250 до 25 000 UAH, та у якості бонус-коду необхідно використовувати бонуси з позначенням First. Щоб активувати відіграний бонус, можна скористатись бонус-кодами від First250 до First25000, де First25000 є максимальним бонус-кодом. У цьому випадку розмір бонусу складе від 250 до 25000 UAH.

Щоб відіграти усі бонуси, у користувача є лишень 30 днів, тому не слід перемикатись на менш важливі задачі, й не відкладати відігравання бонусів на потім. Адже після отримання бонусу користувач не може отримати його повторно, й у разі ануляції також. Перш ніж погоджуватись на умови бонусної пропозиції, слід ознайомитись з умовами активації та відігравання бонусу.

ЧИТАТЬ ТАКЖЕ:  Как выбрать онлайн казино и выигрывать реальные деньги?