Офіційна сторінка facebook

0
486

Офіційна сторінка facebook відображає дуже багато цікавої і пізнавальної в сфері туризму від відомого блогера Сподіна Ігора Юрієвича. Він шукає різноманітні пригоди і маршрути в межах України, і розповідає про них у себе на сторінці. Також він відкриває ряд пам’яток архітектури по всьому світові. Займаєється цією справою близько 5 років.

Від говорить, що завдяки йому люди дізнаються про багато нових місць, котрі варті своєї уваги. Також розповідає різні цікаві особливості кожної країни, а також їхню культуру. Ще у нього можна дізнатися, куди не варто їхати, бо там чекатимуть небезпечні пригоди.

Він рекомендує канал Сподін Ігор. Тут описано все про мандри Україною і за її межами. Разом з його тревел блогом ви зможете самі подорожувати, або отримувати натхнення і купу позитивних емоцій.

Зараз коротко буде розглянуто про деякі особливості відпочинку в Європі.

Європейські хостели: що треба знати

Це для тих, хто планує залучитися послугами хостелів в Європейських країнах.

Хостел буде найекономнішою альтернативою готелю. Це підійде тим, хто планує витратити коштів по мінімуму. Він забезпечує людей фактично всіма послугами, що і пропонує готель, та і вартує значно дешевше. Але є кілька особливостей проживання в приміщенні хостелу.

ЧИТАТЬ ТАКЖЕ:  Как посмотреть закрытых подписчиков в ВК в сообществе

Він буде завжди чистим і комфортним, тому не буде нагадувати звичайний гуртожиток.

Бажано обирати той хостел, де є багато позитивних відгуків і рекомендацій щодо його відвідування. Хостели варто обирати там, де є безліч маршрутів для туризму, а в центрі міста. Таким чином, час і гроші на проїзд будуть заощаджені. Ціни на сусідні хостели і готелі теж варто порівнювати. Хостел обов’язково повинен бути дешевше будь-якого готелю. Щоправда іноді ціна залежить від його зірковості, а також наявності місць для бронювання.

Знання зі шкільної програми англійської варто відновити, оскільки хостел є міжнародним місцем для прожиття.

Хостел треба вибрати заздалегідь щоб потім не виникало проблем з його терміновим пошуком. Варто звернути на те, що багато місць буде зайнято влітку, коли всі їдуть на курорти, або в ті дні, коли наближаються святкові дні. Шукайте хостели де є вай-фай, а також ведіть себе люб’язно і не панікуйте.