Матч Покер Онлайн запускає свою програму з унікальним підходом

0
554

Згідно з останніми новинами покеру, Match Poker Online знаходиться на стадії запуску своєї нової покерної програми. Починаючи з 14 лютого, усі любителі покеру зможуть поринути у абсолютно нове та унікальне середовище покерних ігор. Це середовище переведе стандартний спосіб гри в покер на новий рівень, де всі гравці будуть мати рівні шанси на перемогу в порівнянні один з одним.

Match Poker Online

Розробники використовують інноваційний підхід до гри в покер. Вкладаючи ці слова у просту концепцію, команда розробників розробила ідею, яка ставить усіх гравців у абсолютно однакове становище з однаковими картами та флопом. Такий підхід дозволяє покеристам покладатися не так на удачу, але в свої особисті ігрові навички. Отже, покер перетворюється на справжнє спортивне змагання без акценту на азарт, і кожен має однакові шанси на перемогу. Додатково ці шанси збільшують бездепозитні бонуси.

Мобільний додаток Match Poker Online буде наповнений різними функціями, можливістю перевірити післяматчеву статистику та глибокий аналіз своєї гри, а також ігровим режимом змагання — Battle Royal. Цей режим стартує у день запуску. 36 гравців. 6 столів. Усі гравці мають однакові карти. Цей виклик полягає в тому, щоб набрати більше фішок, ніж ваші опоненти (виграти більше). Завдяки цьому успіх карт не впливає на ваш результат. Єдине, що впливає на нього, це ваші навички гри в покер.

ЧИТАТЬ ТАКЖЕ:  Что можно получить на сайте казино Вулкан

Джейк Колман, керівник відділу роботи з клієнтами Match Poker Online, коментує, що гравці в покер можуть побачити, наскільки краще інші гравці можуть грати в гру, маючи такі ж можливості для виграшу. Крім того, пан Колман додав, що статистика стане чудовим інструментом для аналізу вашого ігрового стилю, будь він надто пасивним чи агресивним. Ця інформація допоможе гравцям покращити свій ігровий процес та стати найкращими гравцями в покер.

Match Poker Online

Всі гравці можуть приєднатися до бета-версії програми Match Poker Online вже зараз, зайшовши на офіційний сайт компанії.